OLIVIA FAMILY ROOM | CASTRI STUDIOS

The Olivia room has been refurbished to as new and is fully equipped with all the necessary fixtures. It is located in the ground floor of the “Castri Studios” complex and has ease of accessibility via the garden. The room consists of an open plan kitchen and lounge area, one bedroom and one bathroom, producing great aesthetic experience. The task was to design an independent and aesthetically outstanding lodge. The white ceilings together with the white custom-made furnishing add to the simplicity of the room. The metal open closets are seen as space landmarks. Moreover the natural materials and balanced colors in the bedroom implicate the tranquil holiday atmosphere. Lastly, the cerulean wall color connects the lounge to the room.
*Photo Credits: Nikos Vavdinoudis – Christos Dimitriou / studiovd.gr